MENY

– Vi lærer ting vi kan ta med hjem

Digni samler om lag 50 bistandsarbeidere til stormøte i Bangkok. - Nyttig, sier en av deltakerne.

Digni samler om lag 50 bistandsarbeidere til stormøte i Bangkok. – Nyttig, sier en av deltakerne.

Denne uka holder Digni sitt tredje nettverksmøte for partnere i Øst-Asia. Slike nettverkesmøter er samlinger der representanter fra Digni, Dignis medlemsorganisasjoner og ansatte hos partnere i sør møtes i en uke, for å dele erfaringer.

– Her kan man lære av hverandre. Dette er en viktig møteplass, sier Jørn Lemvik som er generalsekretær i Digni.

– Satsningsområde

Jørn Lemvik fra Digni i samtale med ansatte i partnerorganisasjoner.

Digni arrangerer slike møter i hver region hvor man har arbeid – Øst-Asia, Vest-Asia, fransktalende Afrika, engelsktalende Afrika og Sør-Amerika – annen hvert år. På møtet i Thailand denne uka diskuteres blant annet antikorrupsjonsarbeid, rettigheter samt erfaringsutveksling fra de ulike prosjektene. 

– Slike møter et et satsningsområde for oss. Vi ser stor nytte av å lytte til hverandre, sier Lemvik som selv tilbringer uka i Thailand.

Nyttige møter

Møtet i Thailand varer frem til lørdag.

– Jeg er fornøyd med møtet så langt. Det er spennende å møte og lytte til mennesker fra andre steder i regionen. Presentasjonene og måten vi diskuterer på er nyttig, sier Loeun Samoeun fra Kambodsja.

Mai Thin Yu Mon fra Myanmar nikker bekreftende:

– Det er veldig imponerende å se ulike partnere som jobber med en rekke ulike prosjekter. Arbeidet er veldig interesant, sier hun.

– Antikorrupsjonskurset som ble holdt onsdag har vært veldig nyttig. Vi lærer ting vi kan ta med tilbake til prosjektene, slår Mon fast.

Pressehenvendelser vedrørende nettverksmøtet i Thailand? Kontakt kommunikasjonsrådgiver Sigbjørn Kiserud – 414 52 797.