MENY
NY I DIGNI: Dag Andreas Fedøy begynner som Seniorrådgiver i politikk og kommunikasjon 1. januar. Foto: Astrid-Therese Theisen

Fra KrF til Digni

Den erfarne KrF-rådgiveren Dag Andreas Fedøy trer inn i en nyopprettet stilling for å bistå Digni med kommunikasjon og påvirkningsarbeid.

Fedøy er i dag seniorkommunikasjonsrådgiver i Kristelig Folkepartisstortingsgruppe. Han har en mastergrad i medievitenskap og har lang fartstid i politikken, både fra KrF sentralt og som lokalpolitiker i hjemkommunen Ski. Siden november i fjor har han dessuten jobbet 20 prosent som politisk rådgiver for Knut Arild Hareide inn mot Utenrikskomiteen på Stortinget.

En styrke for Digni-felleskapet

-Vi er veldig glade for at Dag har sagt ja til å begynne i Digni, sier generalsekretær Hjalmar Bø.  

-Vi har valgt å gjøre om organisasjonens kommunikasjonsrådgiver-stilling, til å bli en seniorrådgiverstilling i politikk og kommunikasjon. Og der vil Dag bringe mye erfaring og faglig styrke til Digni-felleskapet, sier han. 

Tar med seg engasjementet

– Det politiske engasjementet for fattigdomsbekjempelse førte meg som ungdom inn i KrFU og KrF. Etter 8 år som partiets kommunikasjonsrådgiver på Stortinget gleder jeg meg veldig til å fortsette engasjementet for bistand og utvikling i Digni, sier Dag Andreas Fedøy. 

– Det er spennende å kunne bidra med min politiske og kommunikasjonsfaglige erfaring i Dignis viktige arbeid med å forvalte og kvalitetssikre medlemsorganisasjonenes bistandsprosjekter og å utvikle organisasjonen videre.

Fedøy vil etter planen begynne i stillingen som Seniorrådgiver i politikk og kommunikasjon 1.januar, 2020.