MENY

Digni lanserer ny nettside

Les hvorfor her!

– Dette er en viktig milepæl for Digni. Med den nye nettsiden får vi langt tydeligere kommunikasjon på våre hjemmesider, slår generalsekretær Jørn Lemvik fast.

De nye nettsidene bidrar med en rekke nye funksjoner, som skal gjøre Dignis arbeid mer tilgjengelig for omverden. Blant annet har nettsidene nå fått såkalt responsiv design. Det betyr at alt innhold skal se like bra ut uansett om du er på PC, nettbrett eller mobil. I tillegg har bistandsorganisasjonen lansert et helt nytt prosjektkart hvor brukere kan klikke seg inn og lese om alle prosjektene Digni støtter.

Med den nye nettsiden får vi langt tydeligere kommunikasjon.

– Det er viktig for oss å kunne vise tydelig hvor pengene går for alle som er interesserte i det. I tillegg er jeg opptatt av at Digni skal presenteres på en moderne måte. Det oppnår vi med et nytt og spennende design, sier Lemvik.

Jørn Lemvik, generalsekretær i Digni, mener lanseringen av den nye nettsiden er et viktig steg for organisasjonen.
Jørn Lemvik, generalsekretær i Digni, mener lanseringen av den nye nettsiden er et viktig steg for organisasjonen.

 Vil formidle resultater

Nettsidene er utviklet av digitalbyrået Agens, på oppdrag fra Digni. Det er designer Jonathan Ekström som har stått for hovedarbeidet. Prosjektleder fra Dignis side har vært Sigbjørn Kiserud.

– Vi vet godt at arbeidet ute på bakken når godt ut, men jobben er ikke ferdig før vi også har fortalt det på en skikkelig måte til den norske befolkningen. Det håper vi å være bedre skikket til å kunne gjøre på de nye nettsidene, sier Lemvik.

Vi skal bli bedre på å vise frem de gode resultatene.

Han påpeker at kommunikasjon er viktigere enn noen gang i norsk bistandsarbeid.

– Norske myndigheter har et legitimt og viktig resultatkrav. Man vil se resultater i alle kanaler. Det lover vi nå å gi. Vi skal bli bedre på å vise frem de gode resultatene, sier han.

Oppdatert logo

Samtidig med lanseringen av nettsiden har Digni også valgt å oppdatere sin logo, til en mer robust font.

– I arbeidet med de nye nettsidene så vi at fonten i vår gamle logo var vanskeligere å bruke digitalt. Vi har derfor valgt å gjøre en mindre oppdatering også her, sier prosjektleder Kiserud.logo_original

Han er spent på hvordan de nye nettsidene vil bli mottatt ute blant brukerne.

– Vi har jobbet hardt for å få på plass denne siden, men vi er fullt klar over at det fortsatt vil være mange feil og mangler der. Rapporter gjerne inn feil ved å sende oss en mail, oppfordrer han.